Deces la Uzina Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Uzinei Dacia care se pregăteau să intre ieri la schimbul I au făcut ieri o descoperire macabră. Oamenii au sunat la 112 pentru a anunţa că un coleg de-al lor a murit.

Angajaţii de pe platforma Dacia care au venit ieri dimineaţă la serviciu cu autobuzul au avut parte de o scenă şocantă.  Oamenii au observant în staţia de la Poarta 3 a Uzinei că un coleg de al lor zace fără suflare.


Muncitorii l-au recunoscut imediat pe bărbat ca fiind Leontin Ion  Stoica, de 39 de ani, din Mioveni şi au sunat la 112. O ambulanţă a sosit în scurt timp la faţa locului, dar echipajul nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului.


Criminaliştii au venit la faţa locului şi în urma cercetărilor u aflat că bărbatul era de serviciu la schimbul III, luni seara, însă nu s-a prezentat la lucru din motive necunoscute.


Colegii bărbatului le-au spus anchetatorilor că acesta se plângea de dureri în piept în ultima perioadă, dar nu urma niciun tratament în acest sens. În plus, Leontin Stoica obişnuia să consume băuturi alcoolice.


În urma examinării cadavrului nu s-au găsit urme vizibile de violenţă. Acesta a fost trimis la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, în urma căreia se vor stabili cauzele exacte ale decesului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite