De Ziua Pământului, copiii orfani au plantat meri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Micuţii Centrului de tip familial Găvana  au ales ca destinaţie pentru plantări, azilul de bătrâni din cartier.

Astăzi, de Ziua Pământului, copiii  asistaţi au plantat câţiva meri în părculeţul Centrului de tip familial Găvana (azilul de bătrâni).

Micuţii şi-au luat angajantul să treacă periodic pe la  azil pentru a avea grijă, împreună cu bătrânii, de pomişori, şi, mai tîrziu, pentru a culege roadele.

„Acţiunea are  un scop ecologic şi unul educativ  pentru că aceşti copii vor mai trece pe aici pentru a vedea roadele muncii lor. În total, în Piteşti, vom planta 100 de pomi ”, spunea , în această dimineaţă, Decebal Floroaica, şeful Centrului de tip familial Găvana.

“Ne bucurăm că  aceşti copii au ales să vină la noi  şi că  beneficiarii centrului nostru  i-au sprijinit în acestă acţiune  iniţiată de ei”, a declart   Cristiana Anton  şeful Centrului  de Îngrijire şi Asistenţă  Piteşti -  Găvana.

Colegii lor din celelalte centre din judeţ făcut acelaşi lucru, însă în alte  puncte, împreună plantând toţi cei peste peste 200 de pomi fructiferi puşi de dispoziţie de Institutul de  Cercetare -  Dezvoltare pentru Pomicultură de la Mărăcineni.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite