Pitesti: Dans oriental şi cafele aromate, în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: Dans oriental şi cafele aromate, în centrul oraşului
Pitesti: Dans oriental şi cafele aromate, în centrul oraşului

În „buricul târgului“ s-a deschis de curând o terasă unde poţi urmări mişcările unduitoare ale unor dansatoare orientale, în timp ce savurezi băuturi aromate

Nu e nevoie să pleci din oraş în weekend ca să te poţi distra. În centrul Piteştiului, îţi poţi petrece timpul liber la Aysha Coffee Club & Lounge, o terasă impresionantă ca dimensiuni şi design. Terasa este concepută ca o oază exotică în mijlocul aglomeraţiei urbane. „Îmi place această terasă. Este ceva nou la noi, prin modul în care a fost concepută şi prin activităţile cu care te poţi delecta aici“, spune Aurelian Popa, un agent comercial în vârstă de 28 de ani.

Spectacole de dans
Deschisă de curând, cafeneaua a devenit în scurt timp punctul de atracţie pentru tinerii dornici de distracţie, dar şi pentru oamenii de afaceri care vor un cadru special pentru întâlnirile cu partenerii lor de afaceri.
Diversele sortimente de cafea par a fi pe gustul clienţilor, care se delectează fumând narghilele. În plus, ei pot urmări spectacolul dat de trupa de dans Isyankar. Fermecătoarele tinere dansatoare îşi fac intrarea în scenă pentru o oră de dans pe muzică orientală, în fiecare seară de vineri şi sâmbătă, dar şi la petrecerile private organizate la cerere.
Terasa, în întregime, a fost concepută în stil oriental, îmbogăţit cu elemente din natură, pentru a reda un cadru plin de energie. Odată cu deschiderea cafenelei, a intrat în funcţiune bucătăria. Aici puteţi savura preparate culinare precum salate uşoare, de vară, şi sandvişuri gustoase.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite