Dâmboviţeni prinşi după ce au plătit cu bani falşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane din judeţul Dâmboviţa sunt suspectate de poliţiştii B.C.C.O. Piteşti că au cumpărat diferite produse, pentru care au plătit cu patru bancnote din cupiura de 100 de lei, toate contrafăcute.

Unul dintre suspecţi a fost arestat preventiv, iar pe numele celorlalţi doi s-a emis interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti au fost sesizaţi luni că pe raza comunei Dâmbovicioara au fost plasate patru bancnote din cupiura de 100 de lei, toate contrafăcute. În urma unui filtru rutier efectuat de poliţiştii de la Postul de Poliţie Dragoslavele, a fost oprită o autoutilitară în care se aflau două persoane suspecte de plasare de monedă falsă. Este vorba de şoferul vehicului, Puiu Ghoerghe, de 53 de ani, din comuna Pietrari, judeţul Dâmboviţa, şi Tiberiu Boştan, de 30 de ani, din comuna Vulcana - Pandele, judeţul Dâmboviţa.

Cei doi, împreună cu Ghoerghe Craiu, de 19 ani, din comuna Pietrari, Dâmboviţa, au oprit în comuna Dâmbovicioara, într-un loc unde se efectua comerţ stradal autorizat, respectiv caşcaval şi alte preparate tradiţionale specifice zonei, şi au cumpărat diverse sortimente de brânzeturi, pentru care au plătit cu patru bancnote din cupiura 100 lei, primind rest 50 de lei.

Primii doi suspecţi au interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, fiind cercetaţi pentru înşelăciune, fals de monedă şi alte valori si asociere in vederea comiterii de infracţiuni.

Ghoerghe Craiu a fost identificat ulterior şi reţinut în judeţul Dâmboviţa. Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a descoperi dacă aceştia au mai plasat bani falşi şi în urma altor tranzacţii.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite