Dacia a lansat modelul Duster în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc în prezenta reputatului campion francez de Formula 1, Alain Prost, cel care a pilotat un vehicul de competitie Dacia Duster in sezonul 2010 al Trofeului Andros.

Dacia a prezentat în Romania al saselea model al gamei sale, Duster, în prezenta multiplului campion de F1, Alain Prost.
Noul model poate fi deja comandat în toata reţeaua Dacia. Modelul va fi comercializat in Romania la preturi imbatabile: de la 10 500 Euro (cu TVA inclus), pentru versiunile 4x2, si de la 12 300 Euro (cu TVA inclus), pentru versiunile 4x4.

« Sosirea modelului Duster va consolida expansiunea internationala a Dacia si ne va permite sa atragem noi clienti care sunt convins ca vor fi seduşi de calităţile sale, de aspectul modern şi robust şi, mai ales, de  raportul prestaţii/spaţiu interior/preţ absolut inegalabil», a declarat Jérôme Olive, Director General Dacia.

În România, cel de-al şaselea model Dacia este disponibil în trei nivele de echipare: Duster, Ambiance şi Lauréate. Clienţii pot opta între un motor pe benzina 1.6 16 V de 105 CP şi două motoare diesel 1.5 dCi de 85 CP şi, respectiv, 110 CP.

 « Succesul face parte din genele noului model Dacia. Duster a demonstrat deja de ce performante este capabil in competitie. Sunt sigur ca acest lucru va fi confirmat si de cifrele de vânzari. Duster este o maşină bună, de care românii pot fi mandri! », a subliniat, la rândul sau, Alain Prost.

Clienţii români vor putea descoperi primul 4x4 , începand din 15 aprilie 2010, cu ocazia Operaţiunii Porti Deschise care se va derula în toată reţeaua comerciaă Dacia.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite