Piteşti: Dacia a dat startul la înscrierea pentru stagiile din 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţilor li se oferă şansa unei cariere la Dacia. Înscrierile pentru stagiile din 2011 au început şi se vor desfăşura până la 15 octombrie

Automobile Dacia a dat startul unei noi sesiuni de strângere a candidaturilor pentru stagiile organizate în 2011.

Pe site-ul companiei a fost afişată lista temelor de stagiu dedicate studenţilor interesaţi de o carieră în industria auto.

Stagiile se vor efectua în perioada aprilie – iunie 2011, în cadrul diverselor entităţi ale Grupului Renault România (Matriţe Dacia, Uzina Mecanică şi Şasiuri Dacia, Direcţia Inginerie Mecanică – RTR, Direcţia Sisteme Informatice România, Direcţia Logistică Centrală Dacia etc.).

“Printre avantajele pentru stagiari enumerate de constructorul auto se numără posibilitatea de a acumula experienţa necesară în mediul industrial şi de a-şi realiza lucrarea de licenţă, sub îndrumarea şi evaluarea continuă a unor specialişti în domeniu. În plus, stagiarii de la Dacia mai beneficiază de transport zilnic, cazare, masă de prânz gratuite şi o bursă lunară din partea companiei”, anunţă conducerea Dacia.

Înscrierea în Programul de Stagii  Dacia se poate face după completarea Formularului de Stagiu care este disponibil pe site-ul oficial www.daciagroup.com.

Candidatura se transmite la o adresă dedicată: relatii.universitati@daciagroup.com, până la data de 15 octombrie 2010. Urmează etapa a doua, în care studenţii selectaţi sunt invitaţi  la interviu, în faţa unei comisii. Aceasta este alcătuită dintr-un specialist de resurse umane şi viitorul „tutore” al stagiarului, respectiv unul dintre specialiştii de la Dacia care îl va coordona pe tot parcursul stagiului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite