Dacia a sărbătorit maşina cu numărul 4 milioane VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autovehiculul cu numărul 4 milioane a ieşit pe poarta Uzinei de la Mioveni, săptămâna aceasta. Maşina, un model Dacia Duster, versiunea vârf de gamă, a fost livrată proprietarului său, o doamnă în vârstă de 58 de ani, de profesie medic.

Maşina cu numărul 4 milioane este de culoare brun caju şi este echipată cu un motor diesel, 1.5 dCI care dezvoltă 100 de cai putere. 

"Duster este al cincilea model Dacia pentru mine. Am ales Dacia pentru că maşinile sunt rezistente, economice, încăpătoare şi comode. Mai mult, am avut acces foarte uşor la piesele de schimb şi la reţeaua de service. La Duster m-a atras designul plăcut, spaţiul generos, motorul puternic, siguranţa pe care mi-o inspiră. Mi-am dorit un vehicul cu tracţiune 4x4, o maşină pentru toată familia, cu care să putem merge împreună la pescuit, în vacanţă, la munte", a declarat clienta Dacia cu ocazia înmânării cheilor.

Datorită investiţiilor succesive care au fost făcute pe platforma de la Mioveni, de aproximativ 1,2 miliarde de euro, Dacia a reuşit să reducă perioada de timp în care realizează un milion de maşini. În prezent, uzina atinge acest număr de maşini în doar 3 ani şi 5 luni, faţă de 17 ani, cum făcea la început. Pragul de 1 milion a fost atins în anul 1985, cel de 2 milioane după 13 ani, iar maşina cu numărul 3 milioane a fost produsă în anul 2007.

“În prezent, jumătate din cele 65 vehicule fabricate în fiecare oră la Mioveni sunt Duster, modelul înregistrând peste 100 000 comenzi la nivel internaţional până în prezent. Încă de la lansare, în martie 2010, Dacia Duster s-a impus ca lider de vânzări în segmentul său pe piaţa din România, cu 4.826 unităţi vândute în cursul anului trecut.”, se precizează într-un comunicat oficial emis de Dacia. 

Printre titlurile obţinute de Dacia Duster se număra cel de ”Maşina Anului 2011” în România şi Croaţia, trofeul ”SUV-ul Anului 2011” în România şi Trofeul Autobest 2011.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite