Dacia, paşi în timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de mâine şi până pe 15 august, în faţa Primăriei  Mioveni va avea loc expoziţia în aer liber „Dacia, paşi în timp” care cuprinde modele vechi şi din gama actuală a companiei. Vehiculele sunt expuse în cadrul parteneriatului încheiat pentru susţinerea Zilelor Oraşului Mioveni.

La expoziţiea organizată de utomobile Dacia şi Primăria Mioveni vor putea fi admirate o Dacia 1100, cinci exemplare Dacia 1300, dar şi vehicule istorice cu atestat internaţional care au fost fabricate în perioada 1969 – 1972 şi aparţin unui colecţionar din Suceava, Dănuţ Crăiniciuc. Expoziţia va fi completată de modele din gama actuală Dacia - Duster 4x4, Logan berlină, Sandero, Logan MCV, Logan Van şi   Logan Pick-Up.

Automobile Dacia, partener al Zilelor Oraşului Mioveni, mai pune la dispoziţia Primăriei şi o flotă de Dacia Duster care va fi folosită pentru transportul personalităţilor şi       VIP-urilor invitate la acest eveniment.

În cadrul evenimentului, care marchează şi sărbătorirea a 525 de ani de existenţă a oraşului, Primăria Mioveni a inclus competiţii sportive, spectacole de muzică populară şi uşoară, concursuri pentru copii, o paradă a ansamblurilor folclorice invitate din Italia, Islanda, Mexic, Ucraina, Turcia, Bulgaria şi România. 

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite