Pitesti: Luna viitoare, angajaţii Dacia intră în concediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: Luna viitoare, angajaţii Dacia intră în concediu
Pitesti: Luna viitoare, angajaţii Dacia intră în concediu

In august, uzina de la Mioveni va intra în revizie tehnică iar angajaţii vor pleca în concediu, timp de patru săptămîni.

In ciuda comenzilor ferme care continuă să vină din Germania, Franţa şi Italia, în august, activitatea uzinei de la Mioveni va fi întreruptă, pentru efectuarea reviziei tehnice periodice. În plus, spune conducerea uzinei, angajaţii trebuie să se odihnească ,,Salariaţii trebuie  să beneficieze de acest concediu de odihnă, pentru că suntem o societate cu activitate manuală. Personalul care lucrează pe bandă trebuie să se odihnească.”,  a precizat Francois Fourmont, directorul general Dacia, care a arătat că este imposibil ca perioadele de concediu din august să fie reprogramate : ,,Dacă am organiza concedii pe toată perioada anului am avea mari probleme de respectare a calităţii produselor. În plus, Dacia, ca orice mare uzină are nevoie de o perioadă de revizie, astfel încât rămânem la decizia noastră  de a acorda  cele patru săptămâni de concediu.”

Comenzile vor fi onorate
Conducerea uzinei de la Mioveni a mai precizat că perioada de concedii nu va afecta comenzile pentru că, din  23 mai, salariaţii lucrează în toate zilele de sâmbătă, în două schimburi, şi, până la sfârşitul lunii iulie vor reuşi să asigure stocuri pentru august, când  activitatea  uzinei va fi întreruptă.
În plus, pe 15 iulie, Uzina de la Mioveni a trecut  de la o  cadenţă de fabricaţie de 1.200 de vehicule zilnic la una superioară, de 1.340  de unităţi pe zi.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite