Piteşti: Grav accident de circulaţie pe DN 7

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Grav accident de circulaţie pe DN 7
Piteşti: Grav accident de circulaţie pe DN 7

Trei polonezi au fost grav răniţi, în această dimineaţă, pe drumul naţional 7, în zona localităţii Valea Ursului, după ce maşina în care se aflau a fost scăpată de sub control.


Citeşte şi
Doi morţi şi un rănit în centrul Clujului
Cluj: Ucigaşul cu Porsche „a uitat“ că a omorât doi oameni

Şoferul unei dubiţe care circula pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea-Piteşti a adormit la volan în jurul orei 03.00 dimineaţa. Pe şosea nu a fost găsită nicio urmă ce frânare. Maşina a pătruns pe contrasens, după care s-a răsturnat într-o parte pe marginea drumului şi s-a oprit într-un cap de pod.

„Acul vitezometric s-a oprit la 95 de kilometri la oră, ceea ce indică faptul că şoferul a condus cu viteză. De asemenea, nu s-a găsit nicio urmă de frânare şi cel mai probabil conducătorul a adormit la volan”, a spus comisarul Dan Ungureanu din cadrul Poliţiei Rutiere Argeş.

Şoferul a fost eliberat dintre fiarele contorsionate după o oră

Cei doi pasageri au fost scoşi dintre fiarele contorsionate de către mai mulţi participanţi la trafic. Ambulanţele sosite la faţa locului i-au transportat de urgenţă la spital, starea lor fiind delicată.

Şoferul a rămas captiv între bordul maşinii şi scaun mai bine de o oră, timp în care pompierii de la descarcerare au făcut eforturi să îl elibereze. Bărbatul a fost transportat la spital, unde medicii au stabilit că are fractură deschisă de femur.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili exact împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite