Piteşti: Cinci răniţi pe DN 65 Piteşti-Slatina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Cinci răniţi pe DN 65 Piteşti-Slatina
Piteşti: Cinci răniţi pe DN 65 Piteşti-Slatina

Cinci persoane au ajuns, aseară, la spitalul Judeţean din Piteşti în urma unui accident de circulaţie petrecut pe DN 65, în comuna Albota. Cu toţii se aflau într-un autoturism Dacia şi se îndreptau spre oraş.

Când mai avea doi kilometri să intre în Piteşti, şoferul autoturismului, Ion Din, în vârstă de 41 de ani, din comuna Hârseşti, a pierdut controlul volanului, într-o pantă. Maşina s-a dus în şanţul betonat de pe marginea drumului, după care s-a oprit într-un cap de pod.

Bubuitura provocată din cauza impactului i-a scos pe localnici afară din case. Imaginea apărea asemenea unei secvenţe din filmele de război. Doi bărbaţi fuseseră aruncaţi prin geamuri şi zăceau pe iarbă, iar alte trei persoane erau între fiarele contorsionate.

Acul vitezometrului a rămas blocat la la 50 km/h

Maşina a fost distrusă complet în partea din faţă. Acul vitezometrului a rămas blocat la 50 de kilometri la oră. Tocmai de aceea, poliţiştii nu exclud varianta ca accidentul să se fi produs din cauza unei explozii la roţi şi astfel şoferul nu a mai putut redresa volanul.  

Cinci ambulanţe au sosit la locul accidentului. Răniţii au fost urcaţi pe tărgi şi transportaţi la spital. Acolo s-a stabilit că şoferul, Ion Din, şi mătuşa sa, Elena Din, în vârstă de 70 de ani, au multiple fracturi, starea lor fiind delicată. Rudele lor, Gheorghe Barzu, 52 de ani, din Piteşti, soţia acestuia, Liliana, de 45 de ani, şi fiica celor doi au suferit multiple răni, dar care nu le pun viaţa în pericol.

 „Cercetările continuă pentru a se stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul. Şoferul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă”, a spus Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite