Piteşti: DJ Optick şi Spin concertează la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dj Optik (sursa foto: www.djoptik.ro)
Dj Optik (sursa foto: www.djoptik.ro)

Iată ce alternative de petrecere a timpului liber aveţi în acest sfârşit de săptămâne. Puteţi fie să mergeţi la un concert, fie la o piesă de teatru sau la un film bun. Week-end plăcut vă dorim!

DJ Optick în club On Time
Acest sfârşit de săptămână va fi unul electrizant în On Time Club. Dj Optick revine în Piteşti şi se va afla în această seară la pupitru în clubul situat pe B-dul. Republicii nr. 141. Fiind cotat ca unul dintre cei mai buni dj-i români, Optick va anima atmosfera, după miezul nopţii, cu cele mai cunoscute piese ale sale. Intrarea în club va costa 10 lei, până la miezul nopţii. În plus veţi avea parte de promoţii la băuturi. Pentru rezervări puteţi suna la numerele de telefon 0755.949.296 sau 0724.061.761.


Spin concertează la Piteşti
Tot în această seară, în Club Hush, trupa Spin va susţine un concert live. Evenimentul va începe la ora 22.00, iar biletul de intrare va costa 25 de lei. Formaţia pop-rock a mai fost prezentă la Piteşti anul trecut, când a cântat cu ocazia zilelor oraşului. Cei cinci membrii ai trupei au devenit cunoscuţi după debutul din iunie 2004 la Cerbul de Aur când au interpretat piesa “Nimeni pe drum”. Dacă doriţi să vă rezervaţi o masă la concert, alături de prieteni, puteţi suna la unul din numerele: 0733.956.283, 0729.882.211.


Spectacol la teatru
Mâine seară sunteţi invitaţi la Teatrul “Alexandru Davila”, acolo unde va avea loc spectacolul “Skin Deep”. Piesa de teatru de Paul Meade, în traducerea lui Andrei Marinescu, va începe la ora 18.00. Actorii care vor urca pe scena din Sala Mare sunt Cătălin Mirea, Florin Dumitru, Mirela Popescu şi Ioana Podăreanu. Scenografia este semnată de Cristina Ciucu, iar regia artistic de Dan Tudor. Preţul unui bilet este de 10 lei, acestea putând fi cumpărate de la casieria din holul teatrului.

Robin Hood în cinema
Duminică seara puteţi viziona un film bun la Cinema City, din Euromall, alături de prieteni. La orele 19.10 şi 22.00 rulează Robin Hood, un film de acţiune care îi are în rolurile principale pe Russell Crowe şi Cate Blanchett. Pelicula povesteşte viaţa arcaşului englez binecunoscut pentru faptul că lua de la bogaţi pentru a le oferi săracilor, din secolul al XIII-lea. Preţul unui bilet este cuprins între 13 şi 16 lei, în funcţie de vârstă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite