UPDATE: Cutremurător:Violatorul susţine că a fost, la rândul său, abuzat sexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa în care micuţul a fost abuzat sexual
Casa în care micuţul a fost abuzat sexual

Caz cutremurător în comuna Mălureni, din Argeş. Un băieţel de doar patru anişori a trecut prin iad după ce un adolescent a profitat de inocenţa sa.

UPDATE: Agresorul a fost prins

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe autorul violului de luni seară, când un copil de doar patru ani a fost abuzat sexual de un adolescent de 17 ani. După o zi întreagă de căutări prin comuna Mălureni, oamenii legii l-au găsit pe Ionuţ Oane, zis Goaie, ascuns în fânarul unor rude. Imediat după ce copilul abuzat a povestit părinţilor săi înfiorătoarea întâmplare prin care a trecut şi poliţia a fost anunţată, violatorul a fugit în pădure şi s-a ascuns. Mama sa susţine că l-a găsit cu hainele ude şi speriat şi l-a adus acasă, fiind văzută de vecini, care au alertat autorităţile.


În urma expertizei medicului leist care a confirmat că micuţul de patru ani a fost abuzat sexual, poliţiştii au emis pe numele lui Ionuţ Oane o ordonanţă de reţinere pentru 10 ore şi a fost adus ieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, acolo unde a fost audiat de un procuror. Tânărul şi-a recunoscut fapta, magistraţii luând decizia aseară ca acesta să fie arestat pentru 14 zile.


Aseară, în faţa Parchetului aştepta nerăbdătoare mama violatorului. Floarea Oane susţine că fiul său a comis abominabila faptă pentru a se răzbuna pe tatăl băieţelului, care l-ar fi abuzat sexual în urmă cu câteva luni.  


„Mi-a zis Goaie că acu câteva luni când l-am trimis la pădure după ciuperci, că n-aveam ce mânca, s-a întâlnit cu tac’so lu Claudiu şi l-a dezbrăcat şi şi-a bătut joc de el. Ăsta a fost în Austria la cerşit şi acolo o fi învăţat să facă prostii de-astea. A zis că de asta a făcut, să se răzbune”, susţine mama violatorului.


Poliţiştii încearcă să afle dacă agresorul a fost şi el violat

La Poliţie nu a fost depusă nicio plângere conform căreia Ionuţ Oane ar fi fost violat la rândul său, însă oamenii legii vor încerca să afle dacă spusele femeii se adeveresc.


“Până acum nu a fost formulată nicio plângere în acest sens de către persoana vătămată, în acest caz mama pentru că victima este un minor. Dacă se va formula o plângere, poliţiştii vor începe cercetările în acest caz. ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş, agent Laura Folea.

Ionuţ Oane, de 17 ani, are un deficient de vorbire şi fiind minor, va fi supus unei expertize neuro-psihiatrice pentru a se stabili dacă avea discernământ când a comis fapta. Dacă se stabileşte că a abuzat de inocenţa unui copil cu bună-ştiinţă, tânărul riscă să petreacă în spatele gratiilor între 5 şi 12 ani şi jumătate.

Caz cutremurător în cătunul Păuleasca, din comuna Mălureni. Un băieţel de patru anişori a fost violat de un adolescent în vârstă de 17 ani, după ce victima a fost ademenită cu un măr în locuinţa agresorului.

Luni după-amiază, micuţul Claudiu se juca împreună cu fratele său, Alexandru, de opt ani, şi cu alţi copii în faţa casei când, lângă ei a venit Ionuţ Oane, zis Goaie. “Vrei un măr? Hai cu mine!”, i-ar fi zis acesta copilaşului.

“L-a trântit în pat şi i-a dat jos pantalonaşii”

Aflat la vârsta naivităţii, Claudiu l-a urmat pe adolescent până la locuinţa acestuia, fără să anticipeze chinurile la care va fi supus.

“Goaie” a dezbrăcat victima cu forţa, după care a obligat-o să se supună poftelor sale animalice. 

“Mi-a povestit că l-a trântit în pat, i-a dat jos pantalonaşii şi l-a violat. El a plans, săracul, şi a ţipat, dar nu l-a auzit nimeni”, spune Costel Pieptea, tatăl victimei.

După ce a profitat de copil, agresorul l-a trimis acasă. Micuţul le-a povestit părinţilor ce i s-a întâmplat, iar mama sa a fugit într-un suflet la mama violatorului.

“Nu e adevărat, băiatul meu n-a făcut aşa ceva. L-au lovit ei la fund pe copil şi acum vin şi-mi spun mie că de aia e plin de sânge că l-a violat băiatul meu”, spune mama lui Ionuţ.

Victima se află acum internată la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, iar medicii au confirmat că este vorba despre un viol. Poliţiştii îl caută în continuare pe agresorul care a dispărut fără urmă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite