Cupa Argessis a adunat, la Piteşti, peste 500 de perechi de dansatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cupa Argessis, reuneşte, la Real, toate cluburile afiliate la Federaţia Română de Dans Sportiv precum şi toate centrele universitare care derulează astfel de activităţi şi care au reuşit să treacă de preselecţie. Trei categorii s-au întrecut în prima parte a zilei.

Astăzi , la Piteşti, se desfăşoară cea de-a treia ediţie  a Cupei “Argessis” la dans sportiv organizată  de Federaţia Română de Dans Sportiv, Consiliul Judeţean Argeş, Consiliul Local Piteşti, Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti şi Clubul de Dans Sportiv Starfix Piteşti.

 Primii care au intrat, dis- de-dimineaţă, pe ringul de dans au fost concurenţii clasei N (dansatori  cu experienţă  competiţională de numai 12-18 luni).  Cei 150 de concurenţi ai acestei categorii şi-au demonstrat măiestria la Vals lent şi Cha-Cha.

 Rareş Avram  şi Melisa Popa au, fiecare,  7 ani. Sunt sportivi ai clubului Pheonix  din Bucureşti şi au venit cu speranţe mari la această competiţie. Au trecut cu succes de toate etapele  concursului şi au ajuns în finală.” N-avem emoţii pentru că ştim că suntem buni”. A  declarat, încrezătoare, fetiţa,. Şi chiar aşa a fost.  Arbitrii i-au clasat pe cei doi puşti pe locul I la  cea mai mică categorie de vârstă. ” Chiar suntem cei mai bun!”,a exclamat Rareş chicotind de bucurie, cu diploma în mână. Locul 2 a fost câştigat de perechea Alexandra Ciobanu şi  Bogdan Tudoricu de la  clubul Alla Dance din Ploieşti iar  piteştenii  Antonia Dobrescu şi  Cosmin Voinopol de la  Total Dance au ocupat locul trei în clasamentul primei categorii de vârstă.

 Piteştiul a fost prezent pe podium

La categoria 8-11 ani, Piteştiul a avut două perechi pe podium, ambele de la clubul Starfix: Alexia Velea şi Bogdan Mienoiu, ocupanţii locului I şi  Daria Negoescu şi  Cristian Iancu, clasaţi pe locul secund. Locul trei pe podium a revenit perechii de dansatori  Patricia Licea şi Antonio Nedelcu  de la Impetus Bucureşti.

La cea  de-a de-a treia categoriei a clasei N (12-15 ani), premiul I i-a revenit perechii  Mădălina  Gheorghe – Robert Dobritoiu  de la clubul Impetus Bucureşti iar premiile 2  şi 3 a fost câştigat de  perechile Virginia Stan şi Robert Lupu, respectiv Teodora Sandu şi  Bogdan Barbu de la clublul Alla din Ploieşti . 

“Constat că de la o ediţie la alta , concurenţii sunt din ce în ce mai buni. Să aduni 150 de copii la Piteşti  înseamnă o performanţă pentru o asemenea competiţie.   Finaliştii  au primit   diplome şi medalii iar asta  înseamnă  pentru  dansatori o motivare pentru performanţă. Cred că putem vorbi de o competiţie de înalt nivel.”. A declarat prof. Daniel Ionescu, preşedintele concursului .

    Cei mai experimentaţi dansatori, cei de la categoria Open Latino, cu vârste de până la 35 de ani, evoluează în faţa publicului  de la ora 15.00  iar spre seară aveţi ocazia să-i urmăriţi pe ringul de dans pe cei mai buni dintre cei buni.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite