Cupa Argessis a adunat la Piteşti peste 1000 de dansatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cupa Argessis reuneşte toate cluburile afiliate la Federaţia Română de Dans Sportiv precum şi toate centrele universitare care derulează astfel de activităţi şi care au reuşit să treacă de preselecţie.

Cu ceva întîrziere cauzată de unele probleme tehnice, astăzi, la ora 09.30 au început, la Sala Sporturilor concursurile propriu zise din cadrul celei de-a doua ediţii a Cupei “Argessis” la dans sportiv organizată  de Federaţia Română de Dans Sportiv, Consiliul Judeţean Argeş, Consiliul Local Piteşti, Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti şi Clubul de Dans Sportiv Starfix Piteşti.

 Primii care au intrat pe ringul de dans au fost concurenţii de la clasa N (dansatori  cu experienţă de numai 6-18 luni).  Cei 300 de concurenţi ai acestei categorii şi-au demonstrat măiestria la Vals lent şi Cha-Cha.  La categoria 6-9 ani, locul III a fost cocupat de perechea Ariana Andrei şi Răzvan Grozea de la Clubul Alla din Ploieşti,  premiul  II a fost ocupat de Alexandra Ucrainet şi Gabriel Perisianu de la Clubul Pheonix din Bucureşti iar pe locul I au urcat alţi doi dansatori ai clubului bucureştean, Alexandra Tănase şi Alexandr Iancu.  

 La categoria 10 -11 ani şi Piteştiul a avut o pereche pe podium: Alexandra Stoica şi Cristian Iancu de la  clubul Starfix din Piteşti care au ocupat locul II la această categorie.  „Am avut emoţii mari  dar suntem fericiţi că am urcat pe podium.” , a declarat Alexandra după ce a primit felicitările organizatorilor. Locul III a fost ocupat de Andreea Alexandru şi Gheorghe Alexandru de la clubul Impetus din Bucureşti iar premiul I le-a revenit dansatorilor Claudia Roşu şi Sebastian Popescu de la Clubul Pheonix din Bucureşti

 La cea  de-a de-a treia categorie a clasei N (12-15 ani), premiul I i-a revenit perechii Ramona Cornea - Radu Bîrsan de la clubul Ru Apollo din Râmnicu Vâlcea, premiul II a fost câştigat de  Cristina Militaru şi Bogdan Macovei de la clublul Alla din Ploieşti  iar locul III le-a revenit dansatorilor  Maria Grosu şi Cătălin Oprea de la Pheonix Bucureşti.

“ Este o ediţie foarte bine organizată şi totodată un record de participare. Să aduni 300 de copii la Piteşti  înseamnă un record pentru o asemenea competiţie. Faptul că fiecare finalist a primit premii şi medalii înseamnă pentru aceşti dansatori o motivare pentru performanţă.  Se vede efortul organizatorilor pentru că putem vorbi de o competiţie de înalt nivel.”, a declarat Gheorghe Răducanu, preşedintele Comisiei de Organizare din cadrul Federaţiei Române de Dans Sportiv şi, totodată, preşedintele juriului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite