Cristian Cioacă a făcut criză de nervi în faţa jurnaliştilor veniţi la înmormântarea tatălui său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Cioacă şi-a condus sâmbătă tatăl pe ultimul drum. Emil Cioacă, în vârstă de 62 de ani, a fost răpus de cancer laringian. Înmormântarea a avut loc în comuna Uda, din judeţul Argeş.

Pentru poliţistul Cristian Cioacă necazurile se ţin lanţ. După ce vineri chestorul Vasile Viorel, cel care a condus ancheta în dosarul dispariţiei Elodiei Ghinescu, a declarat că Cioacă este principalul suspect al uciderii avocatei şi toate probele de la dosar îl indică pe el ca fiind autorul crimei, un alt necaz se abate asupra poliţistului: tatăl său a murit.


Emil Cioacă, în vârstă de 62 de ani, a fost răpus de cancer laringian.Poliţistul şi-a condus tatăl pe ultimul drum sâmbătă, împreună cu alte rude şi prieteni. Înmormântarea a avut loc în comuna Uda, din judeţul Argeş.


Vizibil apăsat de problemele cu care se confruntă în ultima perioadă, iminenta trimiere în judecată pentru omor deosebit de grav în cazul soţiei sale şi pierderea tatălui, Cristian Cioacă a suferit o cădere psihică la înmormântare şi i-a ameninţat pe jurnaliştii care veniseră la eveniment.


“Sper să aveţi bunul simţ să nu veniţi jos, da?!”, le-a spus răspicat poliţistul de la volanul maşinii sale jurnaliştilor care îl filmau, referindu-se ca aceştia să nu coboare a biserica unde avea loc înmormântarea.


Avocata familiei Ghinescu a depus la începutul lunii la Judecătoria Braşov o cerere pentru ca Elodia să fie declarată oficial moartă, primul termen în care cererea va fi analizată fiind stabilit pe 28 februarie 2012.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite