Cristi Negru demis de la FC Argeş! Urmează Bărbulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Negru pleacă din cauza rezultatelor modeste, dar şi a declaraţiilor privind situaţia de la club
Cristi Negru pleacă din cauza rezultatelor modeste, dar şi a declaraţiilor privind situaţia de la club

FC Argeş nu numai că a ratat promovarea în liga I, dar a rămas şi fără antrenor! Cristi Negru a fost demis astăzi de conducerea clubului, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare.

Managerul general al alb-violeţilor, Cătălin Barbu şi-a motivat decizia spunând că Negru nu şi-a îndeplinit obiectivul propus, şi anume acela de a conduce pe FC Argeş în prima ligă.

Se pare că motivul care ar fi pus capac demiterii antrenorului ar fi că după partida de la Turda, cu Arieşul, Cristi Negru a motivat că înfrângerea cu 3-1 a alb-violeţilor a avut legătură cu situaţia critică cu care aceştia se confruntă, şi anume nu şi-au mai primit salariile de luni bune şi nici măcar apă nu mai au la club.

Cătălin Barbu, managerul general al FC Argeş spune că  încearcă să găsească un înlocuitor pentru Negru până pe 8 iulie, când este programată reunirea lotului alb-violet.

Şi FC Argeş II va fi decapitată

O dată cu Negru, va pleca şi Ilie Bărbulescu, antrenorul celor de la FC Argeş II. Cel care în urmă cu două săptămâni a fost numit cetăţean de onoare al municipiului Piteşti, va pleca, se pare, şi el din acelaşi motiv: declaraţiile către presă privind situaţia financiară precară din cadrul clubului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite