Piteşti: Crimă sau sinucidere în Pădurea Trivale?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două cadavre au fost găsite spânzurate unul lângă altul
Cele două cadavre au fost găsite spânzurate unul lângă altul

Descoperire macabră în pădurea Trivale! Un piteştean care făcea jogging în ziua de Paşte a observat două cadavre atârnate în copaci, faţă în faţă, la o distanţă de un metru unul de celălalt.

Bărbatul a chemat îndată poliţia. Oamenii legii sosiţi la faţa locului au de rezolvat cel mai dificil caz de anul acesta. Nu au niciun indiciu despre identitatea celor două persoane, acestea neavând asupra lor niciun act. Anchetatorii iau în calcul atât varianta unei duble sinucideri, cât şi pe cea a unei crime.


"Cei doi au fost găsiţi de un om care se plimba prin zonă, acesta ne-a anunţat. Vârstele bărbatului şi femeii sunt în jur de 45 de ani, deocamdată nu au fost identificaţi, se pare că, potrivit primelor constatări ale medicilor legişti, cele de la faţa locului, sunt morţi din noaptea de Înviere. Din primele cercetări se pare că este vorba de sinucidere, dar cercetările continuă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, subinspectorul Robert Radu.


Bărbatul şi femeia erau amândoi îmbrăcaţi la fel, în blugi, geacă şi vestă din piele neagră şi purtau pe cap şepci negre. În jurul încheieturii femeii, criminaliştii au găsit urme de vânătăi. Probabil aceasta a fost legată de mâini, lucru ce duce la ipoteza unei crime. Cadavrele lor au fost găsite la o distanţă mare de aleea pietonală din pădurea Trivale, semn că aceştia sau criminalul nu au dorit să fie uşor de găsit.


Cei doi au în jur de 45 de ani şi este posibil să fie soţ şi soţie. Pe inelarul femeii a fost găsită o verighetă, iar pe degetul bărbatului exista o urmă cum că ar fi purtat inel.


Medicii de pe ambulanţă au constatat că aceştia erau morţi de mai multe ore, probabil încă din noaptea de Înviere sau în dimineaţa Paştelui.
Cele două cadavre au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Argeş unde, în urma necropsiei, anchetatorii speră să afle mai multe indicii care să-i ajute să refacă firul evenimentelor.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite