Piteşti: Creşteri salariale la Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Creşteri salariale la Dacia
Piteşti: Creşteri salariale la Dacia

După recentele negocieri între administraţia Dacia şi Sindicatul Autoturisme Dacia privind capitolul salarizare,  angajaţii companiei vor beneficia de o creştere salarială de 110 lei şi de o primă în valoare medie de 400 de lei.

Creşterea salarială este valabilă înclusiv pentru luna septembrie  2009, plata fiind prevăzută în prima parte a lunii octombrie.

“În acordarea acestei măriri salariale, conducerea Dacia a ţinut seama de păstrarea puterii de cumpărare a salariaţilor săi în contextul actual.” Se arată într-un comunicat de presă  emis de Dacia.

Este cea de-a doua creştere salarială acordată de Automobile Dacia în 2009
La prima serie de negocieri din luna februarie s-a stabilit mărirea salariilor cu 70 de lei începând cu data de 1 ianuarie şi cu 40 de lei, începând cu data de 1 aprilie. Astfel, Dacia a acordat anul acesta o creştere salarială generală în valoare de 220 lei.

Tot în anul 2009, salariaţii Dacia au beneficiat de o primă de 700 de lei pentru participarea la profitul societăţii pe anul 2008, o primă pentru sărbătorirea Paştelui în valoare de 614 lei şi o primă de vacanţă de 818 lei.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite