Pitesti: Şeful Corpului de Control a decedat în urma unui accident petrecut în pasajul Bascov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circulaţia prin pasajul Bascov a fost deviată azi-noapte mai bine de patru ore din cauza unui grav accident de circulaţie.

Şeful Corpului de Control al Primăriei Piteşti, Ion Neaga şi-a pierdut aseară viaţa după ce a intrat cu autoturismul pe care îl conducea, un Volkswagen Golf V, într-un tir. Se pare că bărbatului, în vârstă de 61 de ani, i s-a făcut rău, a pierdut controlul volanului şi a pătruns cu maşina pe contrasens. Şoferul tir-ului a frânat şi a tras dreapta de volan, dar cu toate acestea impactul a fost inevitabil. Ion Neaga a decedat pe loc.

Sute de curioşi s-au oprit să privească nenorocirea
Între orele 22.30-03.00, circulaţia a fost blocată în pasaj, traficul fiind deviat pe cele două artere supraterane care fac legătura între Autostrada Bucureşti-Piteşti şi DN 7, Piteşti-Vâlcea. Peste o sută de curioşi s-au oprit deasupra pasajului pentru a privi nenorocirea. Politiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul. Nu este exclusă varianta ca lui Ion Neaga să i se fi făcut rău, în special că se întorcea de la o clinică din Bucureşti unde îşi făcuse un set de analize. Însă, oamenii legii spun că este posibil să fi pierdut controlul volanului şi din cauza vitezei excesive sau să-l fi luat somnul.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite