Cornel Penescu triumfător în fața lui Dorinel Munteanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Cornel Penescu, pe vremea când afacerile mergeau strună
Piteşti: Cornel Penescu, pe vremea când afacerile mergeau strună

După aproape doi ani de judecată, Tribunalul Bucureşti a respins acţiunea intentată de Dorinel Munteanu împotriva lui Penescu, după ce acesta l-a acuzat public că a făcut mai multe blaturi ca antrenor.

Liderul selecțiilor Echipei Naționale a fost taxat de Cornel Penescu, care l-a pus la zid după un meci F.C. Argeş - Steaua disputat la Craiova. „Mi s-a părut că Dorinel nu şi-a apărat corect şansele. Cred că a «trântit» partida. A pus jucători pe alte posturi, a ţinut pe bancă titulari incontestabili”, declara Penescu imediat după meci.

Interesant este faptul că și Adrian Porumboiu, finanțatorul echipei SC Vaslui l-a acuzat pe Dorinel Munteanu tot după un meci cu Steaua, de același lucru.

Deranjat de toate aceste acuze, Dorinel şi-a apărat onoarea şi în martie 2009 a intentat procesul contra celor doi.

“Sunt curat şi asta se va dovedi”, a declarat Dorinel în faţa judecătorilor, dar degeaba.
Dacă avea câştig de cauză, Dorinel intenţiona să le doneze cei 115.000 euro ceruţi ca daune unor lăcaşuri de cult şi spera ca instanţa să-i oblige pe Adrian Porumboiu şi pe Cornel Penescu să publice hotărârea în trei ziare naţionale.

Din păcate pentru el, probele şi declaraţiile martorilor nu au fost suficiente, iar Tribunalul Bucureşti a respins acţiunea ca neîntemeiată.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite