Care este viaţa copiilor cerşetori aflaţi din noul număr ADS Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii la cerşit
Copii la cerşit

Sute de copii aduc profituri de zeci de milioane de lei din cerşit. Produc cei mai mulţi bani la cerşit pentru că reuşesc să impresioneze mult mai repede, iar o femeie cu un sugar în braţe, are mult mai mare succes în a sensibiliza inimile trecătorilor să scoată ceva din portofel.

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică, formată din personal de la Direcţia pentru Protecţia Copilului şi Poliţie, este cea care monitorizează cerşetorii.

Le-au găsit locuri de muncă pentru părinţii de cerşetori
Cei care au fost prinşi de mai multe ori pe stradă la cerşit, adesea cu copilul în braţe sau de mână, au fost ajutaţi chiar să se angajeze, însă mulţi dintre cei luaţi în evidenţă recidivează, revenind la aceste practici. Au şi de ce, pentru că, în definitiv, copiii lor produc bani frumoşi, în jur de 150 de lei pe zi pe copil. Ce loc de muncă le-ar aduce respectivilor părinţi atâţia bani!?

Nu mai puţin de 15 persoane minore sunt găsite la cerşit pe stradă, la fiecare control al ATOP, iar numărul lor total este mai mare de 100 de persoane. Majoritatea sunt prinşi de mai multe ori şi, de fiecare dată, sunt puşi de cineva să cerşească sau sunt însoţiţi. Un copil cerşetor scoate în jur de 150 de lei, profitând de dărnicia oamenilor.

Citeşte în săptămânalul ADS Piteşti care a apărut la chioşcurile de difuzare a presei povestea copiilor cu chipuri triste!

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite