Contractul de finanţare pentru modernizarea podului peste râul Argeş a fost semnat. Valoarea proiectului este de 12 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la Primăria Piteşti, a fost semnat contractul de finanţare pentru modernizarea podului peste râul Argeş. aloarea totală a modernizării se ridică la 12 milioane de lei, din care 10 milioane de lei sunt bani nerambursabili. Durata de implementare va fi de 33 de luni.

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului şi Liviu Musat, directorul Agenţiei de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, au semnat, astăzi,  contractul de finanţare pentru modernizarea podului peste râul Argeş, aflat la intrarea dinspre Ştefăneşti.

Proiectul face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană a Piteştiului (PIDU) şi este finanţat din fonduri europene.

Valoarea totală a modernizării se ridică la 12 milioane de lei, din care 10 milioane de lei sunt bani nerambursabili. Durata de implementare va fi de 33 de luni.

În cadrul PIDU, municipalitatea piteşteană are 12 proiecte, care însumează 52 de milioane de euro. Acesta este cel de-al treilea proiect al cărui contract de finanţare s-a semnat, după cele privind supravegherea video a zonei Podul Viilor şi Parcul Lunca Argesului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite