Constantin Nicolescu a depus jurământul de președinte al Consiliului Județean Argeș

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Nicolescu a depus jurământul
Constantin Nicolescu a depus jurământul

Constantin Nicolescu și-a început, oficial, miercuri, cel de-al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Argeș, câștigat cu 60% din voturi la alegerile locale din 10 iunie.

Miercuri, a avut loc ceremonia de învestire a președintelui Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu.

La depunerea jurământului au participat președintele Tribunalului Argeș, Gheorghe Tomescu, prefectul județului, Cristian Soare, primari de municipii și orașe, parlamentari argeșeni, consilieri județeni, directori ai instituțiilor subordonate și deconcentrate din Argeș.

Președintele Constantin Nicolescu a ținut să le mulțumească argeșenilor pentru încrederea acordată, prin exprimarea votului la alegerile din 10 iunie.

”Acest fapt mă onorează și mă obligă să duc la îndeplinire toate obiectivele propuse, să îmi țin promisiunile față de acest județ și față de locuitorii săi, astfel încât interesele dumneavoastră să fie întotdeauna pe primul loc. Împreună cu colegii consilieri județeni, cu autoritățile locale, avem datoria de a ne onora angajamentele luate în fața dumneavoastră, de a crea cele mai bune condiții pentru copiii noștri, astfel încât ei să fie mândri că sunt argeșeni. Vă mulțumesc mai ales că ați avut credință și răbdare în această perioadă, extrem de încercată din punct de vedere socio-economic, o perioadă a constrângerilor, pe care ați ales să o schimbați odată cu alegerile din 10 iunie", a declarat Constantin Nicolescu.

Vineri, 22 iunie, la ora 12.00, va avea loc festivitatea de constituire a Consiliului Județean Argeș, pentru mandatul 2012 – 2016, cu următoarea componență politică: USL – 23 consilieri, AAM – 7 consilieri, PP-DD – 4 consilieri.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite