Piteşti:UPDATE: Constantin Cârstea îşi va duce somnul de veci lângă Nicoale Dobrin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al lui FC Argeş şi al Gloriei Bistriţa, care s-a stins din viaţă azi-noapte, va fi înmormântat, miercuri, la cimitirul Sf. Gheorghe din Piteşti, acolo unde îşi duce somnul de veci şi Nicoale Dobrin. Citeşte şi:Doliul în fotbal: A murit Constantin Cârstea

Vestea morţii lui Constantin Cârstea a zguduit pe toată lumea din fotbalul românesc. Fost antrenor la FC Argeş şi Gloria Bistriţa, „CFR”-ul, aşa cum îi spuneau toţi care l-au cunoscut pe gazonul verde, a decedat azi-nopate, la ora 03.30, acasă, în localitatea Smeura, acolo unde se retrăsese de zece ani.

În urmă cu  doi ani şi jumătate fusese diagnosticat cu cancer, însă a ascuns boala. Soţia şi cei doi copii ai săi erau singurii din familie care ştiau că suferă de o boală incurabilă şi că face tratament cu citostatice.

Şi-a ascuns boala
Fratele său mai mare, Ionel Cârstea, era dărâmat de durere în această dimineaţă. Se plimba cu ochii în lacrimi prin curtea casei fratelui său din localitatea Smeura, situată la câţiva km de Piteşti, şi nu-i venea să creadă ce se întâmplă.

 „ Doamne, parcă trăiesc un coşmar! Nu a spus nimănui de ce suferă. A dus singur boala pe picioare. Acum două săptămâni fratele meu se plimba prin curte, iar acum nu mai este!”, a spus, printre lacrimi, fratele mai mare al celui care a fost jucător, antrenor şi preşedinte de club la FC Argeş.

Constantin Cârstea va fiu înmormântat, miercuri, la cimitirul Sf. Gheorghe, acolo unde îşi duce somnul de veci şi bunul său prieten şi coleg de echipă de la FC Argeş, Nicoale Dobrin.

 „ Gicu l-a chemat la el să facă echipă în ceruri. Cât timp au jucat împreună la FC Argeş erau nedespărţiţi. Acum se vor reîntâlni printre îngeri”, a spus Ionel Cârstea. Înmormânatrea va începe în jurul orei 12.00 şi, în drum spre cimitirul Sf. Gheorghe, cortegiul funerar se va opri la stadionul „Nicoale Dobrin”, unde un soborul de preoţi va ţine o slujbă de pomenire pe gazonul pe care Constantin Cârstea l-a îndrăgit toată viaţa.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite