Piteşti: UPDATE:Preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu, audiat în dosarul "Penescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: UPDATE:Preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu, audiat în dosarul "Penescu"
Piteşti: UPDATE:Preşedintele Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu, audiat în dosarul "Penescu"

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a fost audiat, în această dimineaţă, de către procurorii anticorupţie în dosarul „Penescu”.


Îmbrăcat la patru ace şi zâmbitor! Aşa arăta Constantin Nicolescu în această dimineaţă, când şoferul maşinii de serviciu a parcat în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Piteşti.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a coborât şi a intrat pe uşa DNA. Acesta a fost citat de către magistraţi pentru a răspunde la câteva întrebări în cazul „Penescu”.

Mai exact, este vorba de dosarul în care Cornel Penescu, patronul hypermarket-ului PIC este acuzat pentru dare de mită în formă continuată către şeful Gărzii Financiare Argeş, comisarul Aurel Stoian.

Societatea PIC a păgubit Statul cu un milion de euro. Anchetatorii susţin că acest lucru a fost posibil pentru că Aurel Stoian, arestat pentru luare de mită de la Penescu, a trecut cu vederea neregulile constatate la PIC.


Constantin Nicolescu: „Este normal să fiu chemat”


În jurul orei 8.30, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a intrat pe uşa DNA. După aproximativ o oră, timp în care a fost audiat, acesta a ieşit.

Întrebat în ce calitate a fost citat, Constantin Nicolescu a declarat: „Este normal să fiu chemat. De aceea sunt preşedintele Consiliului Judeţean. Are legătură cu dosarul PIC. Acum plec spre Bucureşti în interes de serviciu. La revedere”, a spus Constantin Nicolescu, după care a urcat în maşină şi a plecat.


Procurorul Călin Nistor, şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Piteşti, ne-a spus: „În faza în care se află acum dosarul nu vă pot da informaţii. Nu vă pot spune nici calitatea în care a fost citat domnul Nicolescu şi nici dacă urmează să mai fie chemat”.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite