Consiliul Local se întrunește, astăzi, în ședință extraordinară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre cele 22 de puncte de pe ordinea de zi a Ședinței  extraordinare a Consiliului Local de astăzi se află și cel referitor la aprobarea statului de funcții al Serviciului Public Creșe. Citește ce alte proiecte vor fi supuse votului.


Ordinea de zi:
1. Proiect de hotarâre initiat de primar privind rectificarea bugetului municipiului Pitesti pe anul 2011.
2. Proiect de hotarâre initiat de primar privind rectificarea bugetului Sport Club Municipal Pitesti pe anul 2011.
3. Proiect de hotarâre initiat de primar privind modificarea HCL nr.207/2008 referitoare la aprobarea statului de functii al Serviciului Public Crese, cu modificarile si completarile ulterioare.
4. Proiect de hotarâre initiat de primar privind modificarea HCL nr.222/30.06.2011 privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare a Directiei de Asistenta Sociala a Municipiului Pitesti.
5. Proiect de hotarâre initiat de primar privind completarea Programului de Investitii al Centrului Cultural Pitesti, finantat din venituri proprii si subventii de la bugetul local pe anul 2011, aprobat prin Anexa nr.3 la Hotarârea Consiliului Local nr.52/08.02.2011.
6. Proiect de hotarâre initiat de primar privind aprobarea procesului-verbal de receptie la terminarea lucrarilor pentru obiectivul de investitii „Acoperire terenuri de tenis Baza Sportiva si de Agrement Prundu”.
7. Proiect de hotarâre initiat de primar privind aprobarea procesului-verbal de receptie la terminarea lucrarilor pentru obiectivul de investitii „Modernizare strazi zona I Calea Câmpulung”.
8. Proiect de hotarâre initiat de primar privind aprobarea Studiului de fezabilitate al proiectului „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata în judetul Arges”.
9. Proiect de hotarâre initiat de primar privind aprobarea variantei revizuite a „Listei investitiilor prioritare” cuprinsa în Master Planul pentru modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Arges.
10. Proiect de hotarâre initiat de primar privind aprobarea cofinantarii de 2% din valoarea investitiilor aferente proiectului „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata în judetul Arges”.
11. Proiect de hotarâre initiat de primar privind aprobarea finantarii cheltuielilor suplimentare de 6,5% din valoarea investitiilor aferente proiectului „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata în judetul Arges”.
12. Proiect de hotarâre initiat de primar privind aprobarea Declaratiei de Angajament pentru obtinerea finantarii prin Fondul de Coeziune a proiectului „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Arges”.
13. Proiect de hotarâre initiat de primar privind acordarea unei împuterniciri pentru semnarea Declaratiei de Eligibilitate în vederea obtinerii finantarii prin Fondul de Coeziune a proiectului „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Arges”.
14. Proiect de hotarâre initiat de primar privind aprobarea Strategiei Namolurilor, a Planului de Actiune si a Deciziei privind gestionarea namolului din statiile de epurare ale apelor uzate aferente proiectului „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata din judetul Arges”.
15. Proiect de hotarâre initiat de primar privind aprobarea Planului anual de evolutie a tarifelor, conform rezultatelor analizei cost-beneficiu a proiectului „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata în judetul Arges”.
16. Proiect de hotarâre initiat de primar privind aprobarea Acordului de Implementare a proiectului „Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata în judetul Arges”.
17. Proiect de hotarâre initiat de primar privind aprobarea Strategiei de implementare si a costurilor aferente lansarii în avans a contractului de lucrari nr.4 – FIDIC Rosu
„Reabilitarea si extinderea conductelor de aductiune, a retelelor de distributie a apei si a retelelor de canalizare în Aglomerarea Pitesti, localitatile Pitesti si Stefanesti-partial”.
18. Proiect de hotarâre initiat de primar privind validarea Actului constitutiv al SC Apa Canal 2000 SA, actualizat la data de 06.06.2011.
19. Proiect de hotarâre initiat de primar privind modificarea HCL nr.282/2010 referitoare la delegarea gestiunii serviciilor publice de administrare a domeniului public si privat, cu modificarile si completarile ulterioare.
20. Proiect de hotarâre initiat de primar privind modificarea si completarea HCL nr.405/25.11.2010 privind înfiintarea Clubului Sportiv „Sport Club Municipal Pitesti”.
21. Proiect de hotarâre initiat de primar privind modificarea HCL nr.163/28.04.2011 privind aprobarea tarifelor pentru folosirea „Bazei Sportive si de Agrement a Municipiului Pitesti” situata în B-dul Petrochimistilor f.n. – cartier Prundu.
22. Adresa nr.5115/13.07.2011 a SC Apa Canal 2000 SA înregistrata la Primaria Municipiului Pitesti sub nr.30175/14.07.2011 referitoare la depozitele constituite si retragerile efectuate din Fondul IID în semestrul I al anului 2011.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite