Consilierul județean Cristian Meleșteu, premiat de Uniunea Scriitorilor din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Meleșteu este singurul argeșean care a câștigat după revoluție acest premiu oferit de U.S.R., una din cele mai prestigioase distincții naționale la această categorie de vârstă.


Consilierul județean Cristian Meleșteu a câștigat Premiul pentru Proză al Uniunii Scriitorilor din România - 2012, la concursul pentru tineri scriitori, organizat de USR în colaborare cu editura Cartea Românească.

Juriul ediţiei din acest an a Concursului de volume în manuscris pentru autori sub 35 de ani a fost format din scriitori și critici literari Radu Aldulescu, Cosmin Ciotloş, Dan Cristea şi Gabriel Dimisianu.

Cristian Meleșteu a participat la acest concurs cu un număr de șapte proze reunite sub titlul ”Radiografia unei zile”.

Premiul oferit de organizatori constă în publicarea volumului propus în cadrul concursului, de către editura Cartea Românească și lansarea lui la Târgul de carte Bookfest. Cristian Meleșteu este singurul argeșean care a câștigat după revoluție acest premiu oferit de U.S.R., una din cele mai prestigioase distincții naționale la această categorie de vârstă.

Consilierul județean Cristian Meleșteu este președintele Comisiei pentru Cultură, Educație, Tineret și Sport a Consiliului Județean Argeș

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite