Consilierul DSVSA Argeș, Ion Băciucu, declarat incompatibil de ANI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma evaluării declarațiilor de avere și de interese ale consilierului DSVSA Argeș, Ion Băciucu, Agenția Națională de Integritate a constatat că acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate.

Ion Băciucu a deținut în perioada 1 iunie 2007 – 4 mai 2009 atât funcția publică de consilier în cadrul Biroului de Integrare Europeană, Identificare și Înregistrare  al Direcției Sanitare Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor Argeș, cât și pe cea de administrator al firmei SC Nativet SRL încălcând, astfel, prevederile privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei cu modificările şi completările ulterioare.

„Calitatea de funcționar public este incompatibilă cu orice altă funcție publică decât cea în care a fost numit, precum și cu funcțiile de demnitate publică. De asemenea, funcționarii publici nu pot deține  alte funcții și nu pot desfășura alte activități, remunerate sau neremunerate în cadrul  autorităților sau instituțiilor publice”, se precizează în comunicatul emis de ANI.

Ion Băciucu a fost decăzut din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică, cu excepția celor electorale, pe o perioadă de 3 ani.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite