Consilier local din Costeşti, găsit de ANI în incompatibilitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a evaluat declaraţia de avere a consilierului local Florin Soare, din cadrul Consiliului Local Costeşti, Agenţia Naţională de Integritate a constatat că acesta este în incompatibilitate.

În urma verificărilor efectuate de  ANI, Florin Soare a exercitat, în perioada 2004 – 2008, funcţia de Consilier local în cadrul Consiliului Local Costești, iar din 4 februarie 2005 a fost numit, în baza unui contract individual de muncă, şi în funcţia de referent la Serviciul de Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei Oraşului Costești, iar pe 4 martie 2010 a fost ales din nou consilier local.


“Domnul  Florin Soare este în incompatibilitate ca urmare exercitării simultane, în perioada 04.02.2005 – 15. 06.2008 şi, respectiv, 04.03. 2010 – prezent, a funcției de Consilier local în cadrul Consiliului Local Costești (Județul Argeș) și a celei de angajat, în baza unui contract individual de muncă, în cadrul Serviciului de Gospodărie Comunală al Primăriei Oraşului Costești (Județul Argeș)”, se precizează în comunicatul emis de ANI.


Florin Soare poate fi decăzut din dreptul de a exercita o funcție sau o demnitate publică, cu excepția celor electorale, pe o perioadă de 3 ani.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite