Piteşti: Conflict potolit de poliţişti cu focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Conflict potolit de poliţişti  cu focuri de armă
Piteşti: Conflict potolit de poliţişti cu focuri de armă

Detaşamentul de intervenţie rapidă din cadrul Inspectoratului Judeţean  de Poliţie a  făcut uz de armă pentru aplanarea unui conflict violent izbucnit aseară în localitatea Tutana.

Aseară, la  ora 18:33, Dispeceratul Apeluri de Urgenta 112 a fost sesizat că între mai multe persoane din comuna Băiculeşti, satul Tutana, are loc un conflict.

“La faţa locului s-au deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Curtea de Argeş şi poliţişti din cadrul Detaşamentul de intervenţie rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, care au aplanat starea conflictuală. Au fost trase două focuri de avertisment în plan vertical, fără a se înregistra victime”, a declarat  purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, inspectorul Robert Radu.

Se pare că scandalul a izbucnit în urma unui conflict între doi localnici.  Oamenii nu s-au înţeles asupra unei bucăţi de teren iar spiritele s-au încins şi au ajuns să se încaire. Unul dintre bărbaţi  s-a ales cu o lovitură în cap, şi o alta în abdomen,  fiind diagnosticat cu  traumatism cranio-cerebral acut cu pierderea cunoştinţei dar şi traumatism toracic.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte al producerii incidentului şi pentru încadrarea juridică a faptelor săvârşite de cei implicaţi.

La fata locului s-au deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Curtea de Argeş şi poliţişti din cadrul D.P.I.R., care au aplanat starea conflictuală, tragându-se două focuri de armament în plan vertical fără a se înregistra victime.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite