Ciclism montan şi concurs de gătit bulz, la Dâmbovicioara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă și duminică, cei care ajung în zonele  Dâmbovicioara și Rucăr vor putea degusta din produsele tradiţionale şi vor avea ocazia să cunoască obiceiurile şi tradiţiile locale.

În perioada 28-29 august , Consiliul Judeţean Argeş organizează la Dâmbovicioara un concurs de ciclism montan şi o expoziţie culinară de produse tradiţionale, acțiuni dedicate ediţiei a patra a „Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului”.

Sâmbătă, iubitorii de drumeţii cu bicicleta sunt invitaţi să participe la un concurs de ciclism montan, pe un traseu de 10 kilometri, prilej de a admira frumuseţea naturală a zonei.

Înscrierile au loc în ziua concursului, între orele 09.30 şi 10.30, la Pensiunea Casa Europană din Dâmbovicioara, în baza actului de identitate sau a certificatului de naştere, singurele condiţii impuse fiind purtarea obligatorie a căştii şi, bineînţeles, bicicleta.

Duminică, toţi cei care doresc să vină în zona de nord a judeţului ca turişti pot face cunoştinţă cu oferta turistică prezentată de pensiunile din zonele Dâmbovicioara şi Rucăr, pot cumpăra produse tradiţionale dar se şi pot delecta cu muzică şi dansuri populare prezentate de ansamblul “Doina Argeşului” şi de formaţiile locale “Clubul Prieteniei” - Dâmbovicioara şi “Florile Rucărului” – Rucă. în plus, turiștii vor fi invitați să ia parte la i pot participa la concursuri de gătit bulz.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite