Piteşti: Dan Bălan şi DJ Alexunder Base cântă în cluburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Bălan se declară mulţumit de ceea ce a reuşit să facă până în acest moment
Dan Bălan se declară mulţumit de ceea ce a reuşit să facă până în acest moment

Sfârşit de săptămână încărcat pentru tinerii piteşteni dornici de distracţie. Aceştia au de unde alege dintre concertele care vor avea loc în acest week-end. Alexunder Base şi Dan Bălan vor concerta vineri seara şi, respectiv sâmbătă seară, la Piteşti.

Alexunder Base în Club On Time
În această seară, începând cu ora 23.00, DJ Alexunder Base va mixa în On Time Club, situate pe Bulevardul Republicii nr. 141. Dj-ul din Constanţa, cunoscut mai ales după ce a colaborat cu Frissco pentru melodiile “Free” şi “Privacy”. Artistul va mixa melodii cunoscute până în zori, electrizând tinerii veniţi să se distreze în club.Fetele au intrarea liberă până la ora 23.00, iar băieţii care vor să danseze pe piesele Dj-ului vor plăti 10 lei intrarea.

În Club Zion va răsuna “Chica Bomb”
Dan Bălan este invitat sâmbătă să încingă atmosfera în Zion Club. Interpretul, fost membru al trupei O-Zone, va veni însoţit de mai multe tinere frumoase care vor dansa alături de el. Spectacolul va începe la ora 23.30 şi va dura peste două ore, timp în care Dan Bălan va interpreta cele mai cunoscute melodii ale sale. Fanii piteşteni care aşteaptă cu nerăbdare să fredoneze hitul „Chica Bomb”, vor plăti 20 de lei intrarea.

Diabolik Show
Iubitorii de teatru sunt invitaţi duminică, 21 februarie, la “Diabolik Show”, de Ion Popa, în Sala Mare a Teatrului “Alexandru Davila”. Spectacolul de estradă, în care domină atmosfera, muzica, dansul şi voia bună este regizat de Emilian Cortea şi va începe la ora 18.00. Biletul de intrare poate fi achiziţionat de la casieria teatrului şi costă 10 lei.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite