Concert susținut de șapte dirijori, pe scena Filarmonicii Pitești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși stagiunea a luat sfârșit, Filarmonica Pitești le oferă iubitorilor de muzică un concert special, pe data de 1 iulie. Șpte dirijori, participanți la un curs susținut la Pitești, își vor demontra măestria în fața publicului piteștean.


Cursul internațional de măestrie dirijorală se va încheia în câteva zile, cu un concert special, susținut pe scena Casei Sindicatelor din Pitești. Cursul a fost susținut de susținut de maestrul Dumitru Goia, asistat de dirijorul american Steven Huang, director al Departamentului Orchestră la Universitațea de Muzică din Ohio, și de dirijorul Alexandru Ganea.

Cursul își propune descoperirea, instruirea și promovarea talentelor dirijorale de pretutindeni. La acest curs s-au înscris șapte tineri dirijori, și anume: Florent de Bazelaire (Franța), Nicolas Canes (Haiti), Joist Smeets (SUA), Tom Crowley (SUA), Roman Baltag (Chișinãu, Republica Moldova), Liviu Condriuc (stabilit în Germania), Jun Kim (vietnamez, SUA) și Dan Șeicanu (Brașov). Tot ei vor susține și concertul final pe 1 iulie.


Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite