Piteşti: Concert cu patru dirijori la Filarmonică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joia viitoare sunteţi invitaţi la Casa Sindicatelor, de la ora 19.00, să asistaţi la un concert condus de nu mai puţin de patru tineri dirijori.

După concertul dedicat tinerilor interpreţi, Filarmonica Piteşti continuă joia viitoare, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, seria evenimentelor estivale 2010 cu un concert având la pupitru nu mai puţin de patru tineri dirijori.

 „Încadrat proiectului Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, finanţat din Fonduri Structurale Europene, evenimentul muzical are ca obiectiv pregătirea studenţilor şi aplicarea cunoştinţelor teoretice dobândite în cadrul cursului de dirijat în relaţia directă cu ansamblul orchestral/coral”, anunţă conducerea Filarmonicii.
 
Anul acesta, Filarmonica Piteşti organizează un al doilea stagiu de pregătire al studenţilor, la care participă dirijori de la clasele profesorilor Cristian Brâncuşi şi Petru Andriesei: Rebecca-Diana Mihai, Alexandru-Ionuţ Mija, Alexandru Ilie, Florin-Alexandru Grămadă. Profesor îndrumător: Alexandru Ganea.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite