Piteşti: În următoarele ore va ninge viscolit în Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harta Cod Galben
Harta Cod Galben

Iarna nu vrea să renunţe la drepturi în favoare primăverii sub nicio formă. Cele câteva zile însorite de la începutul acestei luni şi gradele ridicate din termometru nu au convins iarna geroasă să migreze către alte ţări.

Proverbul “Cu o floare nu se face primăvară” s-a adeverit şi descrie exact situaţia din judeţul nostru la ora actual. Şi cum zăpada căzută zilele trecute nu era suficientă, meteorologii au emis ieri o avertizare de tip cod galben pentru 20 de judeţe, printer care şi Argeş.


Codul galben a intrat în vigoare aseară la ora 22.00 şi este valabil până în această seară la ora 20.00. În acest interval va ninge abundant, pe alocuri viscolit, şi se vor înregistra intensificări ale vântului.  Rafalele de vânt vor depăşi 60-65 de kilometri pe oră.


Comandamentele locale pentru situaţii de urgenţă din judeţ au fost atenţionate şi sunt pregătite să intervină în orice moment. Este posibil ca pe unele drumuri vizibilitatea să fie redusă, iar traficul să se desfăşoare cu dificultate, atât din cauza stratului de zăpadă de pe carosabil, cât şi din cauza viscolului care spulberă zăpada.


Poliţiştii vă recomandă să circulaţi cu viteză redusă, să aveţi maşinile echipate corespunzător pentru iarnă şi să păstraţi distanţa faţă de autovehiculul care circulă în faţa dumneavoastră.

Circulaţia pe Autostrada Bucureşti-Piteşti se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Traficul din oraș este îngreunat din cauza ninsorii care s-a abătut încă de la primele ore

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite