Piteşti: Circulaţia a fost reluată parţial pe A1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii care au vrut să meargă pe autostradă au fost întorşi din drum
Şoferii care au vrut să meargă pe autostradă au fost întorşi din drum

La ora 16.00 pe autostrada A1 se circula în condiţii de iarnă pe sensul dinspre bucureşti spre Piteşti, iar în sens invers doar maşinile cu masa de peste 3,5 tone aveau voie să circule, restricţia fiind în continuare valabilă pentru autoturismele mici.

Circulaţia a fost reluată parţial pe Autostrada Bucureşti - Piteşti. În această după-amiază, la ora 16.00 se circula pe sensul dinspre Bucureşti spre Piteşti, iar în sens invers aveau voie să circule doar camioanele peste 3,5 tone. Restricţia rămâne valabilă în continuare pentru autoturismele cu masa mai mică de 3.5 tone. Când vremea se va îmbunătăţi şi nu va mai sufla viscolul, autostrada va fi deschisă pentru toate autovehiculele.

Autostrada a fost închisă aseară la ora 20.00 din cauza viscolului puternic care mătura zăpada pe carosabil. În unele zone, nămeţii au ajuns chiar şi la un metru şi jumătate înălţime. În această dimineaţă la toate intrările pe autostradă din Piteşti, echipaje ale Poliţiei Rutiere întorceau şoferii din drum şi îi sfătuiau să aleagă ruta ocolitoare Piteşti-Găeşti

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite