Circulație în condiții de iarnă pe drumurile din nordul județului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fulguiala de miercuri dimineață nu le-a dat bătăi de cap șoferilor din Pitești. Carosabilul este umed, însă traficul se desfășoară fără probleme. Aceeași situație se întâlnește și pe autostrada A1 București – Pitești, carosabilul fiind umed.

Zăpada s-a depus pe drumurile din nordul județului. Astfel, pe DN 7C Transfăgărășan se circulă în condiții de iarnă. Între kilometrii 35 și 104 (Domnești – Piscu Negru) zăpada măsoară 2-3 centimetri.  Turiștii pot urca cu mașinile până la Piscul Negru, însă trebuie să aibă autoturismele echipate de iarnă. De aici până la Bâlea Lac pot merge pe jos, ușile tunelului fiind închise pentru autoturisme, însă permit accesul pe jos al turiștilor. Stratul de zăpadă de la Bâlea Lac măsoară aproximativ 30 de centimetri.

Pe DN 73 Pitești – Brașov, între kilometrii 92 și 96, la limita județului Argeș cu județul Brașov, în localitatea Fundata, stratul de zăpadă măsoară un centimetru.

Reprezentanții Drumurilor Naționale au acționat cu 15 autoutilaje și au împrăștiat 170 de tone de material antiderapant pentru a curăța carosabilul.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite