Circulaţia pe drumul Lereşti-Voina, afectat de căderea de stânci, a fost reluată pe o singură bandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumul a fost blocat, miercuri, de o cădere de stânci
Drumul a fost blocat, miercuri, de o cădere de stânci

După căderea de stânci de miercuri după-amiază, care a blocat drumul judeţean Lereşti-Voina, ieri, circulaţia a fost reluată pe o singură bandă, iar autorităţile promit că vineri situaţia va reveni la normal.

Circulaţia pe DJ 734 Lereşti-Voina a fost reluată, joi, pe o singură bandă. Autorităţile spun că problema se va rezolva astăzi, iar traficul va reveni la normal.

Prefectul Ciprian Berevoianu a fost, joi, într-o vizită la faţa locului şi a cerut administratorului drumului şi Primăriei Lereşti să urgenteze înlăturarea stâncilor de pe carosabil.

În continuare, copiii care au plecat în excursie la munte sunt cazaţi la cabana Voina, urmând ca autocarul să-i ducă acasă atunci când situaţia va reveni la normal.

Miercuri după-amiază, 40 de copii din Argeş, aflaţi într-o excursie la munte, au rămas blocaţi, după ce autocarul în care se aflau nu a mai putut înainta din cauza unei căderi de pietre şi stânci, pe DJ 734 Lereşti-Voina. Elevii, însoţiţi de cadrele didactice alături de care au efectuat excursia, au fost nevoiţi să se întoarcă la cabana Voina, unde au fost cazaţi.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite