FOTOGALERIE Ceremonie religioasă şi depuneri de coroane, în cinstea Zilei Naţionale a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
1 Decembrie, la Cimitirul Eroilor din Piteşti
1 Decembrie, la Cimitirul Eroilor din Piteşti

După ceremonia religioasă oficiată de către un sobor de preoţi în frunte cu părintele protopop Iuliu Chiriţă şi după depunerile de coroane, participanţii au asistat la parada militară, pe ritmuri de fanfară.

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene au participat la o ceremonie cu depuneri de coroane, ce a avut loc la Cimitirul Eroilor din Piteşti.

Pe lângă coroanele depuse de Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean şi Primăria Piteşti, mai multe instituţii deconcentrate, partide politice şi elevi de la şcoli şi licee din Piteşti au depus flori în cinstea zilei tuturor românilor.

1 Decembrie, la Cimitirul Eroilor din Piteşti

Click pe poze pentru a vedea galeria foto!

O surpriză plăcută au reprezentat-o şi delegaţiile din Olanda, Portugalia şi Serbia, care au dorit să cinstească ziua de 1 Decembrie şi au venit cu coroane la monumentul eroilor.

După ce a fost organizată ceremonia religioasă de către un sobor de preoţi în frunte cu părintele protopop Iuliu Chiriţă şi după depunerile de coroane, participanţii au asistat la parada militară, pe ritmuri de fanfară.

Timp de o oră, între 10.00 şi 11.00, circulaţia a fost oprită pe strada Nicolae Dobrin, pentru a permite desfăşurarea evenimentelor.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite