Cel mai mare târg de nunţi din Argeş, la Jupiter City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest week-end, viitorii miri au de unde să se inspire pentru marele eveniment din viaţa lor. Case de modă, restaurante, saloane de înfrumuseţare şi firme de organizări evenimente îşi vor expune ofertele în holul galeriei de magazine Jupiter City. Vedetele târgului vor fi două limuzine Lincoln.

De astăzi şi până duminică, toţi viitorii miri au unde să meargă pentru a admira şi a analiza ofertele pentru cel mai frumos şi aşteptat eveniment din viaţa lor. La Complexul comercial Jupiter City va fi organizat un târg de nunţi, cu participare numeroasă. Astfel că tinerii vor avea ocazia să cunoască tarifele practicate şi meniurile puse la dispoziţie de restaurantele din Piteşti şi vor vedea care sunt cele mai frumoase şi mai potrivite rochii de mireasă, respectiv costume bărbăteşti, prin intermediul celor cinci case de modă prezente la eveniment: “Altesse”, “April”, “Darfil”, “Lady M” şi “Camandu Mariaj”, care vor organiza şi prezentări.

Un târg ca o sală de bal

Târgul va transforma complexul comercial într-o adevărată sală de bal, în care muzica ambientală şi exponatele frumos aranjate şi puse în evidenţă vor fi numai bune de admirat. Vor fi prezentate cele mai noi tendinţe în materie de aranjamente florale, decoraţiuni, invitaţii, fotografii sau servicii video. Invitate sunt şi formaţiile de muzică de petrecere, care vor veni să se promoveze la acest târg, împărţind pliante şi stând la dispoziţia celor interesaţi pentru amănunte suplimentare. De asemenea, la târgul de la Jupiter City îşi aşteaptă clienţii şi două saloane de înfrumuseţare “Lady Chic” şi “Creative Studio”, reprezentanţii acestora arătându-le viitoarelor mirese ce coafuri şi ce machiaje li se potrivesc cel mai bine, pentru a străluci la nuntă.

Limuzine de lux

În plus, nu vor lipsi nici instructori de dans, firme de organizare a evenimentelor, colecţii de bijuterii sau agenţii de turism, care să le prezinte mirilor cele mai bune destinaţii pentru luna de miere. Muzica va fi asigurată pe tot parcursul evenimentului de Simina Stanciu, BeBe Voinea band şi trupa Romanticii. Vedetele incontestabile ale târgului de nunţi vor fi două limuzine de lux Lincoln, una roz şi cealaltă albă, care vor fi expuse în exteriorul complexului. Acestea vor putea fi închiriate în ziua nunţii de la firma Send 92 din Piteşti, de către cei cu dare de mână.

Concert Nico

Duminică, de la ora 18.00, după atâta umblat şi cercetat toate standurile de la târg, vizitatorii vor avea nevoie de un moment de răgaz. Special pentru ei, organizatorii au decis să o aducă pe scena amplasată în holul galeriei de magazine pe Nico, artista care prin vocea şi caracterul ei a devenit una dintre cele mai apreciate cântăreţe din ţară. La finele recitalului de o oră, fanii vor putea să se fotografieze cu ea şi să ia autografe.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite