Cel mai bun vin spaniol se va numi „Prinţul din Trivale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gica Dobrin (foto arhivă)
Gica Dobrin (foto arhivă)

Soţia „Prinţului din Trivale” va încheia un contract cu o firmă spaniolă producătoare de vinuri prin care aceştia vor produce o băutură care va purta numele „Prinţul din Trivale.

Gica Dobrina fost contactată de spanioli telefonic, în urmă cu aproximativ trei luni. Aceştia i-au propus un cpntract prin care un vin de calitate superioară, unul dintre cele mai bune din Spania, să poate numele „Prinţul din Trivale”.


Dobrin pe eticheta vinului spaniol
Pe sticle urmează să apară imagini cu marele fotbalist, atât din timpul meciurilor, cât şi din viaţa de zi cu zi.  Pozele vor fi furnizate de către soţia fotbalistului piteştean. Fiecare sticlă va purta câte o imagine cu fotbalistul în diverse ipostaze, care ţin atât de viaţa de fotbalist, cât şi de cea de zi cu zi. „Deja le-am trimis nişte poze pentru a începe să lucreze la nişte etichete de probă”, a spus Gica Dobrin, soţia regretatului fotbalist piteştean.”Ei nu au venit încă aici să dicutăm, dar din discuţiile telefonice, pot spune că am cam căzut de acord cu privire la această iniţiativă”, a declarat Gica Dobrin.

Contractul se va semna în curând
Până în prezent, soţia lui Dobrin nu a parafat înţelegerea cu spaniolii, iar pentru a bate palma definitiv, aceştia bvor veni la Piteşti peste două, sau trei săptămâni. „Vin ei aici, pentru că mie îmi este frică să zbor, aşa că vor trimite ei reprezentanţi la Piteşti”, a adăugat Gica Dobrin pentru „Adevărul de seară”. Deocamdată nici preţul pentru o asemena sticlă de vin nu a fost stabilit, iar soţia lui Dobrin nu a dezvăui nici suma pentru care ar urma să se încheie acest contract şi nici perioada de colaborare cu spaniolii. „„Încă nu am stabilit toate detaliile, dar telefonic am căzut de acord cu privire la numele vinului, „Prinţul din Trivale”, a spus Gica Dobrin

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite