Ce mai fură argeșenii: Un hoț a plecat cu crucea de la biserică în spinare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De la biserică, hoțul a ajuns la Psihiatrie
De la biserică, hoțul a ajuns la Psihiatrie

Un hoț din comuna Albota a pătruns, miercuri, într-o biserică din Pitești și, în loc să se închine, a plecat cu o cruce metalică în brațe, pe care ulterior ar fi vrut să o vândă la fier vechi.

În Argeș se fură de toate: de la casetofoane din mașini, capace de canal, componente de la lifturi și chiar material antiderapant.

Hoții dau dovadă de multă creativitate atunci când aleg să fure anumite obiecte, pe care ulterior să le valorifice, vânzându-le prin piețe sau la fier vechi.

O pățanie asemănătoare s-a întâmplat chiar miercuri. Secţia 1 Poliţie a fost sesizată prin Dispeceratul Apeluri de Urgență 112 că un individ necunoscut a pătruns în curtea interioară a unei biserici din Pitești, de unde a sustras o cruce metalică.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care în urma activităţilor desfăşurate au identificat autorul de 43 de ani, din comuna Albota, Argeș.

Oamenii legii au stabilit că făptașul nu se afla la prima acțiune de acest gen și că, mai mult, este autorul infracţiunii de distrugere comisă ulterior asupra unui autoturism, prejudiciul fiind de 2500 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar bărbatul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie "Sfânta Maria" din Vedea, din cauză că nu s-a sfiit să înjure și să se comporte violent cu polițiștii.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite