Cazino de 3 milioane de euro la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În peisajul Piteştean a apărut un nou Cazino, la parterul Hotelului Muntenia. Cazino spiral a avut azi, în joia mare inaugurarea.

Cazinoul va fi cel mai luxos din ţară, cel puţin aşa spun respeonsabilii cu marketingul, şi pune al dispoziţie absolut toate jocurile de noroc practicate în lume. Este un live game casino, adică nu vor exista jocuri electronice, decât izolat, într-o încăpere la intrare. Afacerea aparţine unei firme israeliene care a închiriat spaţiul de la hotel.


Investiţia a fost una imensă, trei milioane de eurodar proprietarii speră să o poată recupera în apriximativ doi ani sau poate şi mai rapid în funcţie de numărul de clienţi. În acest cazino vor lucra 120 de oameni, majoritatea români, cu excepţia echipei de conducere care este una turcească şi, desigur, israeliană. Firma care a făcut investiţia se numeşte Spiral Entertainment şi provine din Israel, iar managerul cazinoului, Bahadir Erzaim, este turc.

„Am venit la Piteşti pentru că s-a simţit nevoia ca în acest oraş să existe un cazino de lux. Nu ne speriem de criză, chiar dacă se simte serios, dar avem răbdare”, spune managerul cazinoului.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite