Pitesti: Canicula îi trimite pe piteşteni la scăldat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: Canicula îi trimite pe piteşteni la scăldat
Pitesti: Canicula îi trimite pe piteşteni la scăldat

Cu cât căldura este mai mare cu atât plajele din Piteşti sunt mai căutate. Mai ales în weekend piteştenii se îngrămădesc, cu mic cu mare, să se bronzeze şi să se bălăcească în ştranduri şi pe plajele particulare.

Canicula îi trimite pe piteşteni să se răcorească în ştranduri şi la plajele private. Cu precădere în weekend, plajele sunt pline încă de dimineaţa, oamenii reuşind cu greu să-şi mai găsească un loc mai lângă apă unde să-şi întindă cearceaful. „Este deja foarte cald şi s-au anunţat temperaturi şi mai mari. În weekend fug cu prieteni la plajă pentru a ne bronza şi pentru a ne răcori în piscină.”, spune Alina Petre, 20 ani, studentă.

Plaje dotate cu restaurante
Cele mai frecventate zone sunt plajele de pe malul lacului Budeasa. Una dintre acestea este plaja Mojo, unde existã douã piscine: una cu adâncimea de peste 2 metri şi alta mai micã, pentru copii. Patronii au în vedere construirea încă a 4 bazine pentru acoperirea cererii clienţilor, ce vin în număr tot mai mare. Intrarea costã 10 lei/persoanã, iar şezlongul încã 10 lei. Dacă pe parcursul perioadei cât oamenii fac plaja, dacă doresc să şi mănânce, pot apela la serviciile restaurantului de acolo, unde micul costã 2 lei. Dacă omul este încântat de timpul petrecut pe această plajă şi doreşte să mai rămână, cazarea pentru o noapte la cãsuţã cu douã paturi  este 100 lei. Puţin mai sus se aflã încã o plajă, Shaker, unde intrarea cu acces la piscinã, fitness şi şezlong costã 20 lei, iar intrarea simplã - 10 lei.

Plajă şi peşte
Majoritatea piteştenilor aleg plajele din jurul lacului Budeasa şi pentru posibilitatea de a pescui sau pentru sporturile nautice pe care le pot dezvolta pe suprafaţa lacului. “ Mă refugiez aici în fiecare weekend pentru a păcăli căldura. Am ales plajele de malul Budesei deoarece am şi pasiunea pescuitului. Dimineaţa devreme, până să mă întind la soare, mai dau la peşte.”, spune Andrei Dumitru, 28 ani, şofer.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite