Candidatul PDL la Primăria Ștefănești şi un inspector de specialitate, arestaţi preventiv pentru dare şi luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful ISCIR Argeş, Valeriu Pavel Tudor, care este şi candidat al PDL la Primăria Ştefăneşti, şi un inspector de specialitate în cadrul unităţii centrale a ISCIR, Daniel Dumitru, au fost arestaţi preventiv pentru 15 zile sub acuzaţiile de dare şi, respectiv, luare de mită.

Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Argeş, magistraţii au admis propunerea procurorilor DNA Piteşti de arestare preventivă a celor doi, decizia nefiind însă definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Piteşti de către avocaţii învinuiţilor, transmite Mediafax.

Iniţial, procurorii antiticoruptie au dispus reţinerea lui Daniel Dumitru şi a lui Valeriu Pavel Tudor pe o perioadă de 24 de ore.

Citește și:

Șeful ISCIR Argeș, reținut pentru dare de mită

Potrivit anchetatorilor, în 15 mai 2012 Valeriu Tudor ar fi dat mită suma de 2.000 de lei inspectorului Daniel Dumitru de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub presiune şi Instalaţiilor de Ridicat (ISCIR) Bucureşti pentru ca acesta să autorizeze o firmă care avea ca acţionar o persoană apropiată lui Valeriu Pavel Tudor.

La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu ofiţeri din cadrul Serviciului Române de Informaţii şi ai Direcţiei Generale Anticorupţie.

Valeriu Pavel Tudor este candidatul PDL la Primăria oraşului argeşean Ştefănesti, la alegerile din 10 iunie, fiind preşedintele organizaţiei orăşeneşti a democrat-liberalilor.

În judetul Argeş, democrat-liberalii candidează sub sigla "Alianţei pentru Argeş şi Muscel".

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite