UPDATE Trei candidaţi au fost eliminaţi de la Titularizare pentru că au fost prinşi cu telefoane mobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Povestea de la bacalaureat se repetă şi la Titularizare. Dacă de la examenul maturităţii au fost daţi afară 19 elevi argeşeni, pentru că au încercat să copieze, de la Titularizare au fost eliminaţi trei profesori pentru că au avut la ei telefoane mobile în timpul examenului.

UPDATE 15.01: Trei profesori au fost eliminaţi

Trei candidaţi au fost prinşi cu telefoane la ei în timpul examenului scris la Titularizare. Doi dintre ei susţineau proba la Grup Şcolar Astra, iar cel de-al treilea, la Colegiul "I. C. Brătianu". Toţi trei au fost daţi afară de supraveghetori.

12.24.

Peste 1000 de suplinitori sau proaspăt licenţiaţi susţin, astăzi, în Argeş, probele scrise ale examenului de titularizare.

La ora 10, candidaţii din cele trei centre, cu 55 de săli de examinare, au primit subiectele. La scurt timp, la centrul de la Colegiul "I. C. Brătianu" din Piteşti a fost eliminat un profesor care susţinea proba la istorie, pentru că i-a sunat mobilul în timpul examenului.

Înainte de a începe proba, toţi candidaţii au fost sfătuiţi să lase deoparte materialele didactice cu care au venit sau telefoanele.

"Unei colege care susţinea examen la istorie i-a sunat telefonul în timp ce scria, era în buzunar, eu nu cred că a încercat să copieze. Dar supraveghetorul a părut vizibil deranjat şi nu a mai stat pe gânduri, a dat-o imediat afară", ne-a spus Amalia Bolovan, de 23 de ani, care a susţinut proba în sala respectivă.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite