Campionii de la Bac şi Evaluarea Naţională, premiaţi de primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 68 de elevi care au terminat liceul cu note mari şi alţi 60 care au susţinut Evaluarea Naţională în această vară au fost premiaţi, în această seară, de primarul Tudor Pendiuc. Au fost acordaţi, în total, 100.000 de lei.

Adunaţi în sala de conferinţe a instituţiei, tinerii au primit atât bani, cât şi diplome şi borcane de magiun de Topoloveni.

Simona Radu, singura elevă care a luat 10 la bacalaureat a primit suma de 2000 de lei. Colegii ei, cu note cuprinse între 9.50 şi 9.99 au fost răsplătiţi cu suma de 1000 de lei fiecare.

"Încă nu m-am decis ce o să fac cu banii, dar cel mai probabil îmi vor trebui la facultate", ne-a declarat bacalaureata de nota 10.

Elevii care din această toamnă vor fi liceeni au stat şi ei la rând să-şi ridice premiile.

Cele două eleve de nota 10 de la Evaluarea Naţională, Beatrice Mustocea şi Maria Ivan, au fost răsplătite cu câte 1000 de lei, iar şcolarii cu medii de peste 9,80 au primit câte 500 de lei.

Primăria a cheltuit circa 100.000 de lei de la bugetul local pentru această iniţiativă.

"Sper ca lucrul acesta să devină o permanenţă. Dar, poate, anul viitor veţi fi de trei sau de zece ori mai mulţi, ceea ce ar fi o problemă. Dar măcar să ne puneţi voi în această încurcătură", a declarat Tudor Pendiuc, primarul municipiului Piteşti.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite