Piteşti: Cadavrul din fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Cadavrul din fântână
Piteşti: Cadavrul din fântână

Dramă într-o familie argeşeană. După ce a dispărut vineri de acasă, o femeie de 40 de ani din comuna Suseni a fost găsită în această după amiază decedată. Trupul femeii zăcea pe fundul unei fântâni.

O femeie de 40 de ani din comuna Suseni a fost găsită decedată în această după-amiază într-un puţ din comună. Florica Angelescu locuia împreună cu mama sa de 80 de ani şi era cunoscută cu afecţiuni psihice.

Vineri, aceasta a dispărut de acasă şi, deşi au căutat-o în zadar prin sat, membrii familiei nu au reuşit s-o găsească până astăzi.

Auzind vorbindu-se de Florica la magazinul din sat şi cunoscând-o pe femeie cu afecţiuni psihice, un vecin s-a gândit să meargă la fântâna părăsită din localitate. A luat o lantenă şi s-a uitat în jos.

A văzut ceva plutind deasupra apei şi a crezut că este o pungă, aşa că a coborât citura în apă. Când a ridicat-o, a văzut o mână de om şi a chemat poliţia.

Pompierii au fost cei care au scos trupul neînsufleţit al femeii la suprafaţă după o intervenţie dificilă, de aproximativ două ore.

Cadavrul va fi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Argeş pentru efectuarea autopsiei în urma căreia se va stabili cauza decesului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla dacă femeia s-a sinucis sau pur şi simplu a căzut în fântână din greşeală.

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite