CS Mioveni se menţine în “cărţile” promovării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Ionuţ Popa au învins în deplasarea de la Vâlcea cu 2-0 şi îşi păstează şansele la promovare. Golurile “galben-verzilor” au fost reuşite de Cl. Ionescu şi Enache.  

Echipa lui Ionuţ Popa nu mai câştigase din data de 12 martie în campionat. Atunci, “galben-verzii” treceau la  Arad de ACU cu scorul de 1-0.

Au urmat însă rând pe rând două înfrângeri, prima la Iaşi , 1-2, iar următoarea cu FC Bihor, 0-1. În meciul de la Vâlcea , CS Mioveni a ţinut să demonstreze că e în revenire de formă şi merită unul din locurile care asigură promovarea.

În minutul 11 al partidei, elevii lui Popa aveau să deschidă scorul, prin reuşita lui Cl. Ionescu. Deşi au mai ratat o bună oprtunitate, prin Coşereanu, “galben-verzii” aveau să conducă la pauză cu 1-0.

În minutul 68, Enache reuşeşte să facă 2-0 şi să risipească orice emoţie a tehnicianului Popa, după un şut superb din 16 m .

Cu acestă victorie, CS Mioveni face 35 de puncte şi se află la doar două puncte de locul doi, ocupat de Sibiu şi Petrolul şi la patru puncte de primul loc, ocupat de FC Bihor. 

Rezultate şi clasament după etapa a 20- a Ligii a II-a, seria a II-a

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite